Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні нагородили діячів культури (відео)

За вагомий внесок у розвиток національного театрального мистецтва, збагачення культурної спадщини українського народу, формування національних цінностей, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність Грамотою Верховної Ради України та нагрудним знаком до неї нагороджено трудовий колектив Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Орденом княгині Ольги І ступеня нагороджено Коротун Надію Іванівну – директорку комунального закладу «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олеся Гончара» Херсонської обласної ради. Високу державну нагороду вона отримала за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність.

Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність артисту Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша Євгену Гамаюнову присвоєно почесне звання «Заслужений артист України».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН