Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівський лісгосп запланував у цьому році насадити 12 га лісу

На 2021 рік державне підприємство «Великокопанівське лісомисливське господарство» запланувало створення 12 га лісових культур, а на наступний рік запланували засадити 75 га. Висаджування у поточному році розпочнеться вже у лютому, якщо цьому сприятимуть погодніумови.

Для того, щоб посадити хоча б гектар лісу, підготовку до цього процесу влісогосподарських підприємствах розпочинається за рік. Одним ізважливих елементів з підготовки є їх проєктування. Сам проєктстворення лісових культур складається із польових робіт, коли налісокультурних ділянках проводиться знімання для встановлення площі, яка підлягає залісненню та камеральних робіт, під час яких обираєтьсяоптимальний варіант схем та способів змішування лісових порід, обирається метод створення культур, обробіток ґрунту перед створенням та догляд залісом після його створення.

Польові роботи, а саме знімання по ДП «Великокопанівське ЛМГ» було виконано задопомогою приймача GPS, який забезпечує визначення точної площі лісової ділянки упольових умовах, визначення координат з високою точністю, проводить винесення межоб’єктів на місцевості.

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН