Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У вивозі сміття в Олешках застосують принципово нові механізми

Питання поводження з твердими побутовими відходами стало предметом розгляду на нараді під головуванням міського голови Євгена Рищука. Участь у ній взяли: перший заступник міського голови Тетяна Гасаненко, заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Єложенко, співробітники виконкому міськради, комунальних установ, а також Анжей Радомський, директор підприємства «Чисте місто», яке останніми роками надає послуги з вивозу сміття в Олешках.

Очільник міста виказав невдоволення станом прибирання міста, що склався останнім часом. У цьому сегменті роботи, за словами Євгена Рищука, сьогодні єдиний напрямок – якісне покращення благоустрою громади. Для цього частину її об’єму вже зараз передають під відповідальність комунального підприємства «ПОБУТ». На цьому КП працюватимуть двірники, які займатимуться безпосередньо прибиранням вулиць міста.

Стосовно вивозу та утилізації стихійного сміття і ТБВ з баків – механізми, згідно з позицією Євгена Рищука, кардинально переглянуті. Їхнє впровадження розпочинається невідкладно – з моменту оголошення відповідних тендерів.

Олешківська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН