Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр для підготовки електрогазозварників відкрили у Новокаховському вищому професійному училищі

У Новокаховському вищому професійному училищі сьогодні відкрили навчально-практичний центр з професії «Електрогазозварник».

Це значна подія не тільки для навчального закладу, а й для всього міста і регіону в цілому.

Відкриття центру дозволить вирішити основні завдання будь-якого закладу професійної освіти – підготовку конкурентоспроможних на ринку праці кваліфікованих робітників, організацію стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання і викладачів спеціальних дисциплін, а також здійснювати інші напрямки роботи  професійно-практичного навчання незайнятого населення.

Привітати студентів та адміністрацію закладу із введенням в експлуатацію сучасного центру завітала начальниця управління освіти і науки обласної державної адміністрації Тетяна Юшко.

Створення  сприятливих умов для якісної підготовки  робітничих  кадрів на Херсонщині є пріоритетним для розвитку регіону, тому в рамках реалізації Плану дій Уряду України з модернізації матеріально-технічної бази та оновлення змісту професійної освіти, в нашій області вже створено  15 навчально-практичних центрів  з різних професій і напрямків.

 

Управління освіти і науки Херсонської ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН