Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відома херсонська співачка задекларувала власні доходи

На Херсонщині цьогорічну кампанію декларування доходів громадян підтримала відома співачка, автор пісень, композитор, актриса та музикальний продюсер Світлана Тарабарова, яка народилася та виросла у Херсоні.

Співачка своїм власним прикладом, у черговий раз, засвідчила високу податкову свідомість та сумлінну громадянську позицію під час декларування доходів. Світлана Тарабарова подала декларацію про свої минулорічні доходи та самостійно задекларувала до сплати податки, які надійдуть до місцевого бюджету.

Декларацію про майновий стан та доходи співачка подала в електронному вигляді через сучасний та багатофункціональний сервіс ДПС «Електронний кабінет», використавши електронний цифровий підпис.

В умовах адаптивного карантину це – найзручніший спосіб виконати свій конституційний обов’язок – подати декларацію. Для громадян – декларантів, які перебувають за межами України, особисто відвідувати центр обслуговування платників не потрібно. Таким українцям зручно та доцільно звітувати в електронному вигляді.

Податкова служба Херсонщини висловлює слова вдячності зірковій землячці за особистий внесок у розвиток та добробут рідного міста, високу громадянську свідомість під час виконання конституційного обов’язку зі сплати податків. Також податківці запрошують усіх публічних та відомих херсонців до 30 квітня 2021 року долучитися до проведення цьогорічної кампанії декларування доходів, отриманих протягом 2020 року.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН