Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславщина: до місцевих бюджетів надійшло понад 156 мільйонів гривень

За словами начальника Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Валентина Кондратенка, протягом 2020 року до місцевого бюджету платники податків Бериславщини сплатили 156,2 млн гривень податків і зборів.

Традиційно у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок з доходів фізичних осіб – 101 млн гривень або 65 відсотків надходжень.

Також стабільно і суттєво поповнюють бюджет місцевої громади надходження з єдиного податку, який сплачують суб’єкти господарювання спрощеної системи оподаткування. За 2020 рік ці надходження склали

27,6 млн гривень.

Землекористувачі перерахували до місцевих бюджетів 23,3 млн гривень плати за землю. Темп росту до 2019 року складає 103 відсотки, що у грошовому еквіваленті дорівнює 649 тис. гривень.

Бериславські податківці вдячні платникам податків, які в нинішніх умовах сумлінно виконують зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів. Своєчасне та в повному обсязі наповнення місцевих бюджетів дає можливість органам влади на місцях фінансувати реалізацію програм соціально-економічного розвитку громади.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН