Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі платники спрямували до бюджету майже чверть мільярда гривень військового збору

Платники податків Запорізького регіону забезпечили за шість місяців поточного року майже 249,9 мільйона гривень військового збору (без показників великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

 

Найбільші суми надійшли від платників м. Запоріжжя – майже 133 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 29 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Приазовського районів – 23,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 17,8 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – близько 12 мільйонів, а також Пологівського, Більмацького та Розівського районів – понад 10 мільйонів.

Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, порівняно з минулим роком надходження зросли на 56 мільйонів гривень або на 29 відсотків. Керівник фіскальної служби області зазначила, що відрахування військового збору щомісяця становили 41,6 мільйона проти 32,3 мільйона у першому півріччі 2017 року.

Головне управління ДФС у Запорізькій області.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН