Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Надходження ЄСВ від Запорізького регіону перевищили 1,2 мільярда

У січні-лютому поточного року платники податків Запорізької області перерахували один мільярд 234 мільйони гривень єдиного соціального внеску (за оперативними даними та без даних великих платників, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з відповідним періодом минулого року рівень сплати ЄСВ зріс на 208 мільйонів гривень.

Серед основних джерел надходжень єдиного соцвнеску – нарахування і сплата ЄСВ роботодавцями із заробітних плат найманих працівників, від виплат грошового забезпечення військовослужбовцям, а також від фізичних осіб-підприємців, членів фермерських господарств і самозайнятих осіб.

У територіальному розрізі значні суми надійшли від платників, зареєстрованих у м. Запоріжжя – 665 мільйонів, м. Енергодар – 147 мільйонів, м. Мелітополь та Мелітопольського району – 113 мільйонів, м. Бердянськ та Бердянського району – 73 мільйони, Вільнянського – 24 мільйони, Василівського – 23,7 мільйона, м. Токмак і Токмацького району – понад 22 мільйони, Запорізького району – 21 мільйон, Пологівського – 19,4 мільйона та Оріхівського районів – майже 18 мільйонів.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН