Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі місцевий мешканець задекларував іноземні доходи

Не один рік поспіль декларує іноземні доходи громадянин Бериславщини. Днями він завітав до Бериславської ДПІ та зустрівся з начальником ДПІ Валентином Кондратенком, аби подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2020 році.
Минулорічні «карантинні» статки, отримані бериславцем за кордоном суттєво відрізняються від заробітків попередніх років. Однак це не вплинуло на рішення виконати свій конституційний обов’язок – задекларувати доходи.
Протягом січня цього року про свої доходи повідомили 17 мешканців Бериславщини. Вони задекларували 856 тис. гривень, із яких до бюджету надійде 64,84 тис. гривень податків.
Спеціалісти Бериславської ДПІ нагадують, що громадяни, які у 2020 році, отримували іноземні доходи, відповідно до вимог Податкового кодексу України зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи. Сума такого доходу включається до загального річного оподатковуваного доходу платника та оподатковується податком на доходи фізичних осіб 18 відсотків і військовим збором 1,5 відсотка.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН