Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Починаючи з лютого у херсонському виші почнуть готувати студентів до складання вступного фахового іспиту

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– В останній понеділок цього року на черговому засіданні ректорату обговорили складання вступного фахового іспиту, проведення рейтингового оцінювання НПП та положення про нематеріальні активи університету.

Переконаний, якість знань студентів Херсонського державного університету має відповідати найвищим критеріям. Якщо ми хочемо стабільного розвитку навчального закладу – без високого рівня освіти це неможливо. А вимірюванням цього є три компоненти – ЗНО, ЄВІ та НАЗЯВО. Це ті інструменти, які забезпечують високу якість знань. Ми маємо підтримувати імідж диплому Херсонського державного університету.

Протягом лютого-квітня активізуємо всі сили і підготуємо студентів до успішного складання вступного фахового іспиту.
Перший проректор ХДУ Сергій Омельчук зазначив, що цьогоріч у нашому освітньому закладі кафедри вперше подавали наукові електронні звіти за новими формами. Він проінформував про проведення рейтингового оцінювання НПП, кафедр і факультетів, яке офіційно стартувало минулого тижня. Доповідаючи про формування контингенту здобувачів II (магістерського) рівня освіти: ризики і можливості Сергій Омельчук наголосив, що наразі у виші діє відповідний наказ, згідно з яким регламентуються усі заходи.
Проректор з навчальної на науково-педагогічної роботи Віталій Кобець проінформував присутніх стосовно змін із контингентом і навантаженням.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник наголосив, що в освітньому закладі завершується оновлення комп’ютерної бази. Наразі оновили 60 комп’ютерів в усіх деканатах та на кафедрах.
На початку наступного року в ХДУ стартує реалізація декількох архіважливих проєктів – WI-FI у корпусі № 5 та ще один підйомник для людей з інвалідністю поряд з Науковою бібліотекою.

Проректорка міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова зазначила, що у навчальному закладі починається активна імплементація положення про нематеріальні активи університету, електронні освітні ресурси, які приймаються на баланс за авторським договором, що буде регулювати всі питання між університетом, працівником та студентом.
І яке ж передсвяття без привітань?! Дід Мороз та Снігуронька, новорічні вітання від колег додали присутнім святкового настрою в останні дні 2020 року.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН