Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Південний відділ Українського інституту національної пам’яті відвідав віце-адмірал

28 грудня до Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті завітав представник керівництва Одеського військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного Олег Селезько разом із бібліотекарем ліцею Світланою Селезько, для курсантів ліцею були передані друковані видання інституту та обговорено плани подальшої співпраці.

Зокрема, представники ліцею виявили зацікавленість щодо проведення спеціальних семінарів з історії для ліцеїстів а також для проведення різних інших спільних з УІНП заходів.
Керівник Південного відділення Українського інституту нацпам’яті Сергій Гуцалюк заявив під час зустрічі, що радий вже налагодженій співпраці між двома закладами:

“По-суті, нам не треба переконувати один одного. Ви вийшли з окупованого Криму, не зрадивши присязі і Батьківщині. Ми робимо все тут для того, щоби не дати пропагандистам окупантів нав’язувати легенди і міфи, якими вони годували в Криму громадськість. Ми стоїмо на засадах вивчення істиної історії України задля того, щоби не допустити подібних маніпуляцій з минулим, як це робить ворог. Тепер же нам треба просто зацікавити молодь у вивченні історії. Бо, якщо вони знатимуть предмет, то і маніпулювати ними ніхто не зможе”, – заявив Сергій Гуцалюк.

УІНП : Південь

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН