Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді привітали дітей зі святами

За традицією міський голова Володимира Коваленко та його заступники привітали дітей у селах Новокаховської ОТГ

Традиційно, у Новокаховській громаді напередодні новорічних та різдвяних свят для дітей сільських населених пунктів за підтримки міського голови Володимира Коваленка організовуються заходи та замовляються подарунки.
Зважаючи на карантин та дотримуючись обмежувальних заходів 26 грудня до клубних закладів Обривок, Піщаного, Нових Лагерів, Корсунки, Дніпрян, Райського, Тополівки завітали міський голова Володимир Коваленко, його заступники Олег Тарабака, Сергій Хоменко, Володимир Арнаут, начальник відділу культури і туризму Наталія Зарудна, її заступник Яна Малига староста Райського старостату Ігор Дикуха.
В кожному закладі встановлені новорічні ялинки, прикрашено зали, зроблено фото-зони, підготовлено та проведено новорічні ігри та привітання Діда Мороза і казкових героїв. Запрошено одночасно по 10 дітей.
Міський голова Володимир Коваленко був присутнім на заходах у с. Піщане та Нові Лагері, перший заступник Олег Тарабака в с. Обривка та Корсунка, заступник Сергій Хоменко в смт. Дніпряни, а заступник Володимир Арнаут у с. Райське і Тополівка.
За виконання віршика, пісеньки, участь у ігровій програмі діти отримали новорічні подарунки, які забезпечено при сприянні міського голови Володимира Коваленка, відділом культури і туризму та Благодійним фондом «Н.Каховка»

Відділ культури і туризму

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН