Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці привітали дітей військовослужбовців

23 грудня заступник міського голови Володимир Арнаут та відповідальний за комунікацію з місцевими військовими частинами Віктор Замковий завітали до військовослужбовців міста з солодкими подарунками до зимових свят.

Дарунки для дітей військовослужбовців у кількості 566 штук та вітальні слова від керівництва громади отримали представники кожної з воєнних структур міста. А це – Новокаховський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, військова частина А 1836 «М», військова частина А 1736 та 57-а ОМПБр.
Крім того, вручили 151 подарунок для дітей учасників АТО, 40 подарунків для центру реабілітації дітей-інвалідів, 30 подарунків для міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, 123 подарунки для Новокаховської служби у справах дітей. Подарунки також отримали діти віком до 10 років, які займаються в творчих колективах сільських клубів. Це 60 дітей в Козацькому.

Ще 505 солодких смаколиків вручать дітям міський голова, його заступники та відділ культури і туризму 26 грудня цього року.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН