Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині з Днем Святого Миколая дітей привітали новорічною казкою

Найулюбленіше зимове свято, якого з нетерпінням чекає вся дітвора, – День Святого Миколая. Напередодні свята діти пишуть до Миколая листи зі своїми побажаннями. Вже зранку 19 грудня, за народними повір’ями, він спускається на Землю, аби привітати дітей та пригостити їх солодощами.

Сьогодні в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша яскраве та феєричне новорічне свято подарували дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, дітям учасників АТО/ООС, дітям з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також внутрішньо переміщеним особам. 

Радісні дітлахи жваво заповнили місця актової зали театру, адже тут на них чекала новорічна казка “Фея у царстві тролів”. За допомогою сучасних світлових технологій, яскравих декорацій та драйвових музичних номерів глядачів занурили у неймовірну історію сміливих сестер Зоряни та Сміляни. 

Звернувся до присутніх т. в. о. голови облдержадміністрації Сергій Козир. Він привітав усіх з початком зимових свят і побажав затишку, достатку, любові та здійснення заповітних бажань.

Також до діточок завітав і гендиректор Державного концерну “Укроборонпром” Юрій Гусєв, який приготував для дітей приємний солодкий подарунок. Він побажав їм щастя, натхнення, наснаги та виконання найчарівніших мрій. 

Діти, які завітала на свято, отримали позитивні емоції та гарні враження. Також після новорічної вистави кожна дитина отримала солодкий подарунок. 

Пресслужба ХОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН