Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській міській раді розповіли про плани щодо святкування нового року

Міська влада звернулася у соціальних мережах до суб’єктів господарювання з проханням долучитися до новорічного оформлення міста.

Шановні суб’єкти господарювання!

От і минає 2020 рік. Прийшов грудень, багатий на свята. Скоро День Святого Миколая, Новий рік, Різдво Христове. І хоча цей високосний рік рухається по всій земній кулі із сумним присмаком гострої респіраторної хвороби COVID-19, а вся Україна знаходиться в помаранчевій зоні епідемічної небезпеки, і по місту діють карантинні обмеження, свята все одно відбудуться. Бо їх дуже чекають діти. Вся малеча рахує дні, коли виповняться їх бажання, прийде Святий Миколай та Дід Мороз із подарунками.
Міська влада любить всіх дітей. І знайомих і незнайомих. І тому звертається до господарюючих суб’єктів, які теж колись були дітьми, до всіх власників та орендарів об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства, сфери послуг із проханням прикрасити свої заклади та всю прилеглу територію новорічною атрибутикою, а саме: святковим освітленням та різноманітними прикрасами.
Запрошуємо всіх вас до гарного настрою та просимо відповідально віднестись до виконання підготовчих заходів до святкування зустрічі 2021 року, і сподіваємось, що разом ми створимо більш святковий настрій.
Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, економічного зростання, любові, затишку, достатку і тепла у ваших оселях. Вітаємо із наступаючими святами.

А ще: носимо захисні маски, користуємось санітайзерами, дотримуємось соціальних дистанцій і бережемо одне одного.

Відділ економічного розвитку та торгівлі
виконавчого комітету Новокаховської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН