Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Змінився декан факультету комп’ютерних наук, фізики та математики у ХДУ

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

–  Відвідав збори трудового колективу на моєму рідному факультеті – комп’ютерних наук, фізики та математики. У зв’язку зі змінами у структурі університету постало питання – призначення декана факультету. Наталія Кушнір, яка майже три роки очолювала факультет, відтепер опікуватиметься новим напрямком роботи, що пов’язаний з інноваційним розвитком освітнього закладу й залученням інвестицій, підтримки стартапів.

На правах ректора університету рекомендував кандидатуру завідувачки кафедри фізики та методики її навчання Тетяни Гончаренко. Адже знаю її як пасіонарну особистість, яка може стати лідером та очолити факультет.

Факультет комп’ютерних наук, фізики та математики, а у роки мого навчання – фізмат, має понад столітню історію і свої усталені традиції, які точно мають продовжуватися. Наразі Тетяну Леонідівну призначено виконуючою обов’язків декана. А вже у лютому наступного року відбудеться Конференція трудового колективу факультету, на якій оберуть нового декана.

Додамо, що Наталія Кушнір отримала посаду проректора з інноваційного розвитку, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН