Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Завершено капітальний ремонт 12 палат в миколаївській лікарні, де надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірус

Компанія “Нібулон” завершила ремонт 12 палат в міській лікарні №1, де надають стаціонарну допомогу хворим на COVID-19. Заплановано підключення 150 точок кисневого доступу. Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич під час традиційного спілкування з містянами в прямому ефірі соціальних мереж “Фейсбук” та “Інстаграм”.

– Разом з представниками Національної служби здоров’я України оглянули відремонтовані приміщення. Фактично, це нові палати, замінено внутрішні комунікації та устаткування, встановлені кнопки виклику медперсоналу. Будуть і сучасні ліжка, телевізори та ін. Наразі компанія “Нібулон” також власним коштом коштом реконструює відділення, де лікують пацієнтів з COVID-19, які мають супутню патологію – інсульт та інфаркт, – розповів мер Миколаєва. – Ще одна новина для миколаївців – до кінця поточного року у даному відділенні буде запущено в роботу ангіограф.

Олександр Сєнкевич подякував керівнику компанії “Нібулон” Олексію Вадатурському за допомогу медичній галузі міста та миколаївцям. За словами мера, половина ліжкомісць для лікування хворих на коронавірус буде забезпечена життєво важливими точками доступу кисню саме завдяки інвестиціям даного підприємства.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН