Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Вознесенській багатопрофільній лікарні тривають ремонтні роботи

За дорученням голови Миколаївської ОДА Олександра Стадніка заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв та заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Денис Білосвіт перевірили хід виконання ремонтних робіт у КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня».

Вознесенська багатопрофільна лікарня є опорною лікарнею, в якій розпочаті роботи по модернізації приймального відділення завдяки проєкту Президента України «Велике будівництво». За рахунок державного бюджету планується отримати новітнє обладнання, а саме цифрову рентгенографію, неінвазивну систему вентиляції легень та інше.

Загальна кошторисна вартість робіт становить 5 474 954,50 тис грн.

Станом на 19 жовтня будівельна готовність складає 15% і вже виконано демонтажні роботи та улаштування стяжок. Проведені земляні роботи для оздоблення цоколя. Також вже здійснено прокладання мереж водопостачання та водовідведення.

Наразі ведуться роботи з прокладання електричних мереж та монтажу повітропроводів вентиляції. Здійснюється виготовлення рентгенозахисних вікон та дверей. Також продовжується зашивка стін гіпсокартоном.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН