Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Херсонської обласної ради закликав депутатів міської ради працювати єдиною командою

Олександр Самойленко, голова Херсонської облради відвідав сьогоні сесію Херсонської міської ради. Він звернувся до депутатів із наступним:

– Маємо консолідувати наші зусилля та працювати єдиною командою задля успішної соціально-економічної розбудови нашого міста та всієї області. Таку думку висловив голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко у ході сьогоднішнього пленарного засіданні II сесії Херсонської міської ради VІІІ скликання.

 

«В Україні зміцнюється система місцевого самоврядування, тому відтепер ми з вами будемо відповідальні і за наповнення бюджету, і за його використання. Відповідальні за добробут наших пенсіонерів, виховання молоді, матеріальне забезпечення кожної родини, що проживає на території Херсонської області. Тож, сьогодні ми самі маємо визначити шлях, по якому піде розвиток Херсонщини на найближчі п’ять років», – зазначив Олександр Степанович та закликав міських депутатів дати можливість міському голові Ігорю Колихаєву створити робочий орган, який забезпечить стале функціонування усіх структур у місті.

 

Також він відзначив, що Херсонська обласна рада готова підтримувати соціальні проєкти міської ради та допомагати у їх реалізації.

 

«Дуже сподіваюсь, що нинішні ради стануть конструктивними та дієвими. Адже тільки так ми зможемо зробити наш регіон успішним та процвітаючим», – резюмував голова Херсонської обласної ради.

 

Олександр Самойленко: Сподіваюсь, що нинішні ради стануть конструктивними та дієвими

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН