Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Симфонічному оркестру ХДУ присвоять ім’я професора Святослава Марцинковського

Такерішення було прийнято на зборах трудового колективу. Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

На факультеті культури і мистецтв Херсонського державного університету відбулися збори трудового колективу. На порядок денний було винесено два питання – вибори декана факультету та присвоєння симфонічному оркестру ХДУ ім’я професора Святослава Леонтійовича Марцинковського.
До обговорення, представленого мною кандидата на посаду декана факультету культури і мистецтв Миколи Григоровича Левченка, долучилися члени трудового колективу, які висловили довіру, підтримку та характеризували кандидата лише позитивно.

Сам Микола Левченко представив власне бачення розвитку факультету на наступні 5 років. Діючий декан, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри, заслужений працівник культури України одноголосним рішенням колективу продовжив свою каденцію.
Чіткий план розвитку факультету, формування контингенту та якісна організація освітнього процесу – першочергові складові успіху та процвітання. Адже вектор розвитку факультету має корелюватися зі стратегією нашого університету.

Також одностайним стало рішення факультету щодо присвоєння симфонічному оркестру ХДУ ім’я професора Святослава Марцинковського, який 20 років тому став ініціатором його заснування. Новообраний декан Микола Левченко запропонував винести на Вчену раду питання встановлення пам’ятної таблички у меморіальному комплексі в парковій зоні ХДУ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН