Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі громади отримали шосту партію шкільних автобусів

Ключі від нових автобусів громадам вручав заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олександр Свистун.

Нові шкільні автобуси отримали мешканці

• Михайлівської ОТГ Вільнянського району

• Комишуваської ОТГ Оріхівського району

• Кам’янсько – Дніпровської ОТГ Кам’янсько-Дніпровського району

• Гуляйпільської районна ради (Полтавська ЗОШ)

• Мелітопольської районної ради (Полянівська ЗОШ).

Загальна пасажиромісткість кожного автобуса складає 30 місць для сидіння, в тому числі, 2 місця для супроводжуючих осіб.

Сьогодні у нас приємна подія – ми вже вшосте передаємо територіальним громадам партію нових шкільних автобусів. Головна функція влади, як місцевої так і обласної, – це надання якісних публічних послуг, у тому числі, в сфері освіти. Я впевнений, що відтепер школярі громад будуть їздити до школи у комфортних та безпечних умовах. Запорізька обласна державна адміністрація робить все можливе для того, щоб наші діти мали гарні умови для навчання та розвитку. На сьогодні території отримали 24 із 30 автобусів. Наступні партії шкільних автобусів будуть передані громадам до кінця цього року. Це позитивний приклад сумісної роботи обласної влади і громад, – зазначив Олександр Свистун.

Нагадаємо, що спеціалізовані шкільні автобуси придбані на засадах  співфінансування з державного і місцевих бюджетів. Виробником автобусів стало приватне акціонерне товариство «Запорізький автомобілебудівний завод», що зобов’язалося до кінця 2020 року виготовити 30 одиниць нового транспорту.

 

Довідково.

 

Протягом 2020 року: з 30 шкільних автобусів (19 одиниць + сьогодні 5) всього 24 вже передані на території; наступні партії шкільних автобусів будуть передані на території до кінця поточного року; за кошти місцевого бюджету придбано 2 шкільних автобуси (Оріхівська і Чернігівська ОТГ).

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН