Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі в Запорізькій області отримали новий комфортний транспорт

7 вересня, перед адміністративною будівлею обласної державної адміністрації відбулося урочисте вручення шкільних автобусів сільським громадам регіону. На заході був присутній голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін.

– Запорізькою ОДА було проведено тендер на закупівлю 30 шкільних автобусів до кінця року. Сьогодні, ми передаємо у власність сільських громад вже другу партію. Щоб вже завтра діти Гуляйпільської, Підгірненської, Новоуспенівської, Розівської та Михайлівської громад комфортно їхали до школи на новеньких автобусах! Я сам батько трьох дітей. Тому знаю, що для школярів поїздка до школи – то ціла подорож, яка може як примножити жагу до навчання, так і навпаки. Тому мій обов’язок як голови ОДА,зробити все, щоб діти Запорізької області діставались до школи вчасно, легко і комфортно. Щоб потім приносили  в щоденнику тільки найвищі бали! Дуже радий, що в нас це виходить! Ці автобуси придбано на умовах співфінансування за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. А виробник – Запорізький Автомобільний Завод – пішов нам на зустріч і без прибутку виконує замовлення. Щиро дякую всім причетним до цієї доброї справи! Бажаю нових успіхів та звершень! – зазначив Віталій Боговін.

Ключі від п’яти нових автобусів були передані до Гуляйпільської, Підгірненської, Новоуспенівської, Розівської та Михайлівської громад.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН