Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі іноземець намагався незаконно завододіти майном

33-річний уродженець однієї з країн Закавказзя, якого за майнові злочини місяць тому суд відпустив під цілодобовий домашній арешт, наразі затриманий у порядку ст.208 КПК України та поміщений  до ізолятора  тимчасового  тримання.

Встановлено, що подружня пара запросила до себе додому подругу та знайомого, щоб їх познайомити. Під час застілля компанія вживала алкогольний напій, який приніс із собою гість. Зі слів  жінок, згодом їх почало хилити в сон, а прокинувшись вранці з відчуттям нездужання, вони виявили господаря оселі без ознак життя. Гостя в квартирі не було, а разом з ним зникли три мобільних телефони, золоті прикраси, гроші та банківські картки.

Зловмисника затримали того ж вечора у орендованій ним квартирі. Там же знайшли і викрадені прикраси. Місце знаходження решти майна ще встановлюється.

Поліцейські кваліфікували дії іноземця як розбій, спрямований на заволодіння майном, за ч.4 ст.187 КК України та умисне вбивство з корисливих мотивів, згідно з п.6 ч.2 ст.115 цього ж Кодексу. Причину смерті господаря оселі буде встановлено після судмедекспертизи. Для встановлення наявності в організмі отруйної речовини у потерпілих відібрали біологічні зразки

Відділ комунікацій поліції

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН