Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі планують забезпечити лікарні додатковими ліжками

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький разом із міським головою Геннадієм Трухановим відвідали Одеський обласний клінічний центр та перевірили можливість розгортання у закладі додаткових лікарняних ліжок. У зустрічі брали участь т. в. о. директорки департаменту охорони здоров’я Наталія Одарій-Захар’єва, директор міського департаменту Олена Якименко та головний лікар Одеського обласного клінічного центру Вадим Шухтін.

Сторони обговорили план розгортання додаткових лікарняних ліжок та забезпечення закладу киснем. Фахівці запевнили, що упродовж двох тижнів після проведення ремонтних робіт на базі лікарні для приймання пацієнтів із діагнозом Covid-19 буде розгорнуто 60 ліжок.

«Головна мета зараз максимально сконсолідувати зусилля всіх сторін, аби побороти пандемію. Немає нічого важливішого, ніж життя та здоров’я пацієнтів, саме тому ми маємо якнайшвидше дообладнати цей медичний заклад додатковими лікарняними ліжками. Упродовж двох тижнів це питання має бути обов’язково вирішено», — зазначив Сергій Гриневецький.

Очільник Одещини також відвідав Одеську клінічну лікарню на залізничному транспорті. Найближчим часом на базі цього медичного закладу буде перепрофільовано 100 ліжок.

Як стало відомо раніше, до першої хвилі боротьби із пандемією також буде залучено Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни. Наразі у закладі проводяться ремонтні роботи та підготовка до лікування пацієнтів. Шпиталь розрахований на 110 ліжок.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН