Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці полагодили вуличне освітлення

Для енергозбереження та енергоефективності на території Нової Каховки здійснено ремонт вуличного освітлення: на вул. Пушкіна – замінено 15 світлоточок на енергоощадні, по вул. Новоселівській – 35 світлоточок, по вул. Букіна – 97 світлоточок, по пр. Дніпровському – 51 світлоточка. Про це розповіли на сторінці міської ради.

Рівень впровадження енергозберігаючих джерел світла в зовнішньому освітленні міста до загальної кількості світлоточок становить 84%.

В житлово-комунальному господарстві міста на 01 жовтня 2020 року в місті Нова Каховка створено 216 ОСББ із 304-х багатоквартирних будинків. Та в селі Веселе – 2 ОСББ у 8-ми багатоквартирних будинках. За 9 місяців поточного року надано кімнати в сімейних гуртожитках міста двом сім’ям. Одній надано статус «службова». Поліпшили свої житлові умови 5 сімей, яким виділили додаткові кімнати. Одна з них – багатодітна сім’я – перебувала в пільговій позачерговій черзі.

Рівень оплати мешканцями Новокаховської ОТГ житлово-комунальних послуг за січень-вересень 2020 року склав 109,3%, що на 6,1% більше, ніж у січні-вересні 2019 року. В основному це – за рахунок погашення боргів попередніх періодів.

Протягом 9-ти місяців поточного року придбано один сміттєвоз вартістю 1 млн. 450 тис. грн.., та спецконтейнери до нього на загальну суму 547,7 тис. грн.. На благоустрій 22-х сміттєвих майданчиків в поточному році використано 1 млн. 167,8 тис. грн.. Та придбано 100 контейнерів для сміття загальною вартістю 299,9 тис. грн.. Запроваджено роздільне збирання пластикових пляшок, які йдуть на переробку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН