Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерська селищна рада отримала “мобільний кейс” для надання адмінпослуг

Білозерська селищна рада отримала “мобільний кейс”, який допоможе маломобільним верствам населення та жителям віддалених від центрів надання адміністративних послуг населених пунктів, отримувати якісні адмінпослуги прямо на місці, не відвідуючи ЦНАП.

Заступник селищного голови Тетяна Самойлова та начальник відділу ЦНАП Ірина Гребенюк отримали “мобільний кейс” від голови Офісу Реформ Херсонської області Максима Савченка. До мобільного кейсу входить бездротовий принтер, ноутбук, інтернет-модем, камера та сканер. Це обладнання дозволить адміністраторам ЦНАПів виїжджати безпосередньо на місце до людей, які особисто не можуть відвідати центр надання адміністративних послуг.

Обладнання отримано в рамках в рамках виконання міжнародної Програми USAID від Державної установи Офіс реформ Херсонської області.

Нагадаємо, що у 2019 році партнери надали громаді: комп’ютерну техніку, програмне забезпечення, меблі та ознакування, провели навчання спеціалістів, в тому числі і на віддалені робочі місця у старостинських округах.

В 2020 році за підтримки Програми на безповоротній та безоплатній основі отримано від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» благодійну пожертву у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Допомога була спрямована КП «Білозерська ЦРЛ» та в заклади повної загальної та дошкільної освіти.

Співпрацює селищна рада і в частині удосконалення системи соціального захисту в ОТГ. Так в межах реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що фінансується Міжнародним банком реконструкції розвитку у листопаді 2020 року отримано меблі  (і очікується комп’ютерна техніка) виключно для організації роботи відділу соціального захисту населення та служби у справах дітей.

Співпраця з міжнародними партнерами є корисною та результативною,  і спрямована в першу чергу на покращення якості надання послуг населенню Білозерської громади.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН