Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через карантин у Херсоні не скасують традиційну благодійну акцію

Традиційно в Херсоні “Спілка жінок Херсонщини” проводить благодійну акцію до Дня Святого Миколая. Цьогоріч попри карантинні обмеження акцію не скасовують, проте змінюють правила її проведення, аби убезпечити дітей від хвороби. Про це у соцмережах розповіла очільниця Спілки Ірина Ніколаєва.

Чи буде акція «Я – Святий Миколай» у 2020 році? 

⛄️Наближається День Святого Миколая. І останнім часом я отримую багато запитів, як долучитися до благодійної акції, яку з 2017 року проводила Спілка Жінок Херсонщини. 

Багато хто з вас знає про цей соціальний проєкт і був його учасником. СЖХ допомагала вихованцям спеціалізованих шкіл та інтернатів писати листи до чудотворця з побажаннями. У формі дружнього спілкування, наставництва та майстер-класів. Будь-хто з дорослих міг долучитися і виконати ці мрії. Ми влаштовували свято та передавали малюкам омріяні речі🎁

Але проєкт «Я – Святий Миколай» – більше, ніж подарунки. Це спілкування, тепло та щирість, небайдужість до маленьких особистостей, а не просто втілення їхніх матеріальних бажань.

 ☝️На жаль, в умовах карантину реалізувати головну мету проєкту неможливо.

Більша частина дітей знаходиться вдома у родичів. Але радує те, що потім багато хто просто не віддасть малечу до дитбудинків.

Приходити до тих дітей, які залишилися в закладах, – становити загрозу для них. Наразі їхні здоров’я та безпека – важливіші. 

Але користуючись нагодою – сьогодні відзначається День подяки☀️ – хочу висловити всім вам щиру вдячність! Тим, хто брав участь в цьому проєкті раніше. Тим, хто прагнув долучитися у 2020-му. 

Впевнена, серед вас багато добрих та милосердних людей❤️ І якщо ви бажаєте стати персональним Святим Миколаєм або Снігуронькою, я готова надати список багатодітних сімей, родин, які всиновили дітей, та сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами, яким потрібна допомога. Потрібно лише поставити + у коментарях.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН