Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція спростувала неправдиву інформацію, яку поширює миколаївська ритуальна служба

У засобах масової інформації була розповсюджена неправдива інформація директора комунального підприємства миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» про те, що вони не будуть здійснювати поховання буцімто через те, що в ході слідчих дій була вилучена книга реєстрації поховань. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції.

Поліція інформує, що подана директором КП інформація не відповідає дійсності. З метою введення в оману директор підприємства надав ЗМІ для опублікування ухвалу суду, а не протокол обшуку, в якому зазначено вилучення тих документів, які дійсно були в наявності. Книга реєстрації поховань вилучена не була, адже вона має знаходитись у приміщеннях на території кладовищі, а слідчі дії проводились в іншому – адміністративному приміщенні. Але навіть і через відсутність книги поховань (через вилучення, знищення чи інші причини) ніяк не може бути зупинена діяльність підприємства у здійсненні поховань.
Також директору КП та працівникам слідчим було запропоновано зробити копії вилучених документів, аби полегшити подальшу роботу. Але працівники КП відмовились від пропозиції слідства. Тож сьогодні слідчий повторно направив до «Миколаївської ритуальної служби» лист із повідомленням про те, що КП може звернутись у будь-який момент до слідчого, аби отримати копії необхідних їм документів.
Поліція підкреслює, що мета розслідування – не заблокувати діяльність підприємства, а перевірити використання бюджетних коштів у наданні послуг щодо обслуговування кладовищ, а також, щоб громадяни не переплачували за послуги більше, аніж встановлено законом, та притягнути до відповідальності осіб, винних у незаконних діях.

Слідство звертається до громадян, які користувались послугами вказаного комунального підприємства, та не отримали касових чеків чи ордерів на надані послуги, звертатись за адресою Центрального відділу поліції: вул. Декабристів, 8, чергова частина (0512) 53-12-71 або 102.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН