Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерські поліцейські озвучили головні причини ДТП у районі

Як повідомляє Білозерське відділення поліції на своїй сторінці у  Facebook згідно доручення начальника ГУНП в Херсонській області від 11.11.2020 № 1765/01/7-2020 «Про проведення комплексу організаційно-профілактичних заходів із забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляхах Херсонщини» на території Білозерського району проводяться заходи направлені на забезпечення безпеки дорожнього руху, дотримання Правил дорожнього руху його учасниками та запобіганню загибелі, травматизму людей на вулично-дорожній мережі держави.

З 11 по 16 листопада 2020 року Білозерським відділенням поліції Херсонського ВП ГУНП в Херсонській області, проводилася підготовка  до проведення практичного етапу комплексу організаційно-профілактичних заходів, направлених на забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляхах Херсонщини.

Поліція звертає увагу учасників дорожнього руху на найпоширеніші причини ДТП у Білозерському районі:

  • 1. перевищення безпечної швидкості;
  • 2. порушення правил маневрування;
  • 3. порушення правил проїзду перехресть;
  • 4. недодержання дистанції;
  • 5.  саме важливе порушення в результаті якого створюється велика небезпека для учасників дорожнього руху – це керування транспортним засобами в стані алкогольного чи іншого сп’яніння. 

Шановні учасники дорожнього руху, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Бережіть себе і цінуйте життя інших!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН