Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі компанії сплатили 526 мільйонів гривень податку на прибуток

З початку року від запорізьких підприємств і установ до державного бюджету надійшло 526 мільйонів гривень податку на прибуток (без урахування великих платників). За повідомленнями Головного управління ДПС у Запорізькій області, лише за останній місяць суб’єкти господарювання сплатили до бюджету 12 мільйонів.

З початку року підприємства м. Запоріжжя сплатили майже 370 мільйонів гривень податку на прибуток. З доходів мелітопольських і веселівських платників бюджет отримав 54,5 мільйони, бердянських і приморських – 36,5 мільйони, токмацьких та чернігівських – 12,6 мільйони, пологівських, більмацьких та розівських – 11,6 мільйони. Представники бізнесу Запорізького району сплатили 9,3 мільйони, Вільнянського та Новомиколаївського районів – 8,8 мільйони, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 7,6 мільйони.

На сьогодні у Запорізькій області 920 суб’єктів господарювання є платниками податку на прибуток. Цей податок нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами. Базова ставка становить 18 відсотків.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН