Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Каховському водосховищі триває зариблення

24 листопада 2020 року відбулось зариблення спеціального товарного рибного господарства ТОВ «Лиман», розташованого у Нижьорогачицької затоці Каховського водосховища Херсонської області. До водойми вселено 26 323 екз. цьоголіток риби, загальної вагою 1 000 кг: сазана 17 500 екз. (700 кг) та товстолоба 8 823 екз. (300 кг).

Вселення здійснювалось за рахунок коштів суб’єкта рибного господарства ТОВ «Лиман» в рамках виконання вимог Режиму рибогосподарської експлуатації Рогачицької затока Каховського водосховища, розробленого Інститутом рибного господарства УААН, Контроль за процесом вселення та охорону місць вселення водних біоресурсів здійснювали спеціалісти Управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області. Також у заході взяли участь представники Державної екологічної інспекції у Херсонській області та районної адміністрації.

Херсонський рибоохоронний патруль вдячний всім небайдужим до стану рибних запасів громадянам, які долучились до акції вселення!

Закликаємо громадян брати участь в охороні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення, і своєчасно повідомляти про порушення за номером «гарячої лінії» відомства: (050) 012-35-73.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН