Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканці мікрорайону Корабел борються із будівництвом забігайлівки на зеленій зоні

Про це повідомляє Наталія Чорненька, депутат Корабельної районної ради у місті Херсоні:

– За годину – майже 100 підписів херсонців, які не згодні із появою чергового генделика на зеленій зоні у мікрорайоні «Корабел» біля майданчику «Медуза».
Нагадаю, у неділю зранку мешканці побачили опалубку під фундамент на зеленій зоні. В понеділок за допомогою небайдужих мешканців встановили намет, де вже збираємо підписи.

Ближче до вечора висадили саджанці липи на зеленій зоні. У вівторок продовжимо охороняти територію від забудовника. Сподіваємось, що за ніч тут не з’явиться фундамент.
Насправді, це дуже складне протистояння. Зараз декілька активістів один на один з забудовником, який не надає документів на МАФ, а тільки стверджує, що в нього вони є. При цьому забудовник не називає свого прізвища, але приїздить у супроводі міцних хлопців.

Викликали поліцію, але розуміємо: цей гендель хочуть побудувати дуже швидко, бо після 27 листопада, коли запрацює новий мер Ігор Колихаєв та новий депутатській корпус міської ради, усі незаконні дозволи, паспорти прив’язки, підписані ще діючою владою, будуть скасовані. Є інформація, що таких дозволів у останні дні було видано біля 60-ти! І жоден не має погодження сесії, є тільки підписи чиновників.

Шановні мешканці мікрорайону, просимо підтримки та вашої участі. У місті має бути порядок, а не хаотична забудова зелених зон. Чим більше нас, тим більше шансів, що разом ми не дамо забудувати зелену зону.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН