Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській філії Комп’ютерної Академії ШАГ зареєстрували 800-го студента

Про це на фейсбуці повідомляє Віталій Швець, директор Комп’ютерної Академії ШАГ:

– Ще на початку роботи Херсонської філії Комп’ютерної Академії ШАГ, я запропонував таку ідею – відмічати кожного нового 100-го, 300-го, 500-го, 800-го та 1000-го студента, що доєднався до Академії. Треба сказати, що ідея не тільки знайшла відгук серед моїх колег та прижилася у нас, а й стала нашою доброю традицією.
Тому тепер всі ми із нетерпінням чекаємо наступної відмітки, яка, насправді, є не просто цифрою, а важливою ознакою того, що наша робота приносить реальну користь, що ми не просто залишаємося на високому рівні, а й прогресуємо!

Так вийшло, що цьогорічний День студента співпав із реєстрацією 800-го студента в Херсонській філії ШАГу (а ще кажуть, що рік невдалий – це дуже спірне твердження!😉).

Ним став Тарас Петрін, що обрав професійну комп’ютерну освіту за спеціальністю «Комп’ютерна графіка та дизайн». Від Академії Тарас отримав фірмову ШАГівську толстовку, до речі із новим яскравим дизайном😎.
Як бачимо, із запланованих відміток залишилася лише одна, тож час ставити нові цілі та нові завдання перед собою та командою, що особливо символічно та приємно в очікуванні Нового Року та Різдва.

Я бажаю всім рішучості та віри в себе, щоб ваші мрії ставали цілями та обов’язково були втілені. І, головне, пам’ятайте, що чекати для цього Нового Року, чи будь-яких інших значних дат зовсім не обов’язково.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН