Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перед дебатами кандидатів на пост миколаївського міського голови “замінували” телеканал

19 листопада, через анонімне повідомлення про замінування будівлі Миколаївської філії Суспільного відмінили прямий ефір телепроєкту «Виборчий округ. Дебати». До участі у дебатах на посаду Миколаївського міського голови було запрошено Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку. 

Новинарі Суспільного Миколаєва інформували про перебіг подій у стрімі на сторінці філії у Facebook та на сайті Суспільне Новини, поки команда програми і гості ефіру очікували на приїзд оперативної групи та кінологів для перевірки будівлі.

Член правління Суспільного Микола Чернотицький повідомив, що команда чекала на перевірку приміщення для проведення запланованого прямого ефіру.

«Дебати відбудуться після того, як правоохоронна служба підтвердить можливість безпечно працювати команді мовника, перебувати в приміщенні нашим гостям. Коли відбудеться ефір ми повідомимо згодом», — зазначив Микола Чернотицький, член правління Суспільного, відповідальний за адміністративно-господарський напрям і регіональний розвиток.

Представники Владислава Чайки звернулися до Олександра Сєнкевича з пропозицією перенести дебати на 20 листопада. Олександр Сєнкевич погодився.

Команда проєкту «Виборчий округ. Дебати» підтвердила перенесення ефіру на 19:20 у п’ятницю, 20 листопада. 

Крім телевізійного ефіру на UA: МИКОЛАЇВ, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Миколаїв. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі. А також послухати на UA: Українському радіо Миколаїв на частотах в Миколаєві — 92,0 МГц та Первомайську — 105,9 МГц.

UA: МИКОЛАЇВ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН