Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Амбулаторія в Сиваському – на фінальному етапі будівництва

У смт Сиваське активно триває процес будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Фінансування цього об`єкту, як і інших амбулаторій що будуються в області, здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, на умовах співфінансування з районного та селищного бюджетів .

18 листопада поточного року начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації А.Власиневич відвідав смт Сиваське, щоб перевірити  стан проведення будівельних робіт амбулаторії.

Працівниками підрядної організації ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ГРУПА СМАРТХАУС»  вже майже повністю завершено виконання робіт всередині будівлі, наразі проводяться роботи по монтажу сайдингу на фасадах, встановленню огорожі навколо земельної ділянки амбулаторії та благоустрою території. Крім зазначених вище робіт на об’єкті ще необхідно виконати монтаж зовнішньої частини каналізаційної системи.

На початку цього тижня працівниками Новотроїцьких розподільних мереж проведено роботи з підключення амбулаторії до електромережі селища (встановлено нову опору лінії електропередачі та закріплено самоутримний ізольований провід).

Новотроїцька РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН