Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новообрані депутати на першу сесію в Олешках зберуться цього тижня

Сесія має відбутися 20 листопада. Про це повідомляє новий міський голова Олешок Євген Рищук:

– Згідно із Законами України голова міста та новообрані депутати починають виконувати свої обов’язки після прийняття ПРИСЯГИ, що можливо зробити на першій сесії міськради.
Першу сесію скликає ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ, за наявності зареєстрованих 18 і більше депутатів або через 20 днів після офіційної публікації. Тобто є два варіанти:
👉 якщо думати про громаду, то сесію необхідно провести чимскоріше;
👉 а якщо про себе коханого та меркантильні інтереси, то сесію треба максимально затягувати, що і хотіли зробити депутати від партії «НАШ КРАЙ» – брилівський заробітчанин П. Потоцький та його колега по партії Т. Іващенко.

Дякувати Богу та бажанню працювати для громади🙏, більшість депутатів, а це 24 із 26, вже зареєстровані. І ми зможемо провести сесію, відповідно до чинного законодавства, у п’ятницю – 20.11.2020.
Дякувати Богу та мудрим людям🤝, які змогли донести поки ще чинному голові, що нова команда повинна зайти в міську раду і працювати. Сьогодні я отримав доступ до документів та працівників ради. І ми можемо спокійно готуватися до сесії.
Вже після 20 листопада новий голова міста з командою депутатів на законних підставах будуть нести відповідальність за ОЛЕШКІВСЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН