Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет відзначив 103 річницю

Вітання розмістив у соціальних мережах ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Сьогодні тобі виповнюється 103 роки. Поважний вік, зважаючи на все, через що тобі довелося пройти: від двох світових воєн до розпаду Радянського Союзу. І зараз ти гордо височієш в незалежній Україні, з готовністю приймаючи виклики сьогодення!

Ти — результат сумлінної та наполегливої праці п’яти поколінь людей. Зараз твоє обличчя докорінно змінилося: комфортабельні коворкінг-зони, Наукова бібліотека, інноваційні лабораторії, сучасне обладнання, басейн, спортивний майданчик!Студенти, співробітники та жителі міста милуються дивовижною красою твого паркового містечка. Окрім традиційних рівнів навчання (бакалаврат, магістратура), ти маєш свій унікальний проєкт — «Університет третього покоління». Це фантастична можливість подовжити життя людям і зробити його яскравішим!

Разом з тобою змінилися і ми. Рухатися вперед нам допомагає збереження пам’яті про нашу історію та наш з тобою шлях. Попереду — ще більше досягнень та перемог, ще більше успішних випускників та вмотивованих студентів! Без перебільшень, для всіх нас ти став другим домом — тут ми навчаємося, працюємо, спілкуємося і навіть відпочиваємо! Дякую тобі за все, рідний Херсонський державний університет!
Тільки разом і тільки вперед!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН