Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройде другий тур виборів: як визначитися з кандидатом

Свої міркування щодо проведення другого туру виборів міського голови Херсона розмістив у соціальних мережах Юрій Рожков.

Друзі, перший тур виборів показав, що переважна більшість херсонців довіряє Ігорю Колихаєву та його команді. Не зважаючи на всі нечесні дії опонентів, як то двійники у списках, фальсифікація підрахунків та обливання брудом, результат досить позитивний. У депутатському корпусі більшість членів – представники команди #Нам_тут_жити. Я щиро вдячний Вам за це! Гарні результати нашої роботи ви побачите і відчуєте вже незабаром.

Але попереду, як на мене, ще важливіший крок – підтримка нашого лідера Ігоря Колихаєва. І нам знову потрібна максимальна зібраність та рішучість херсонців. Кажучи “нам”, маю на увазі всіх містян. Так, після виборів усім нам тут жити!

Для тих, хто ще вагається, або досі не замислювався над вибором, із задоволенням поділюсь своїми думками.

Отже, у нас є вибір між тим, що ми вже бачили кілька років тому й досі не можемо відремонтувати та вичистити, а на противагу – абсолютно протилежний підхід до управління містом: зважений аналіз і покрокова інструкція вирішення проблем фахівцями.
Чимало проєктів, які плануємо реалізувати за мерства Ігоря Колихаєва, я бачив зсередини, на стадії розробки, брав безпосередню участь. Скажу Вам, це буде привабливо, цікаво і оригінально. Ми змінимо Херсон разом, для кожного знайдеться робота. У нас все вийде, якщо ми вирішимо йти спільним шляхом розвитку та кардинальних змін. І наша плідна співпраця розпочнеться 15 листопада, з вибору нашого міського голови.

Особисто я визначився давно і остаточно: наш мер – Ігор Колихаєв. Ви з нами?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН