Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція та перевізники Херсона обговорили вимоги до роботи громадського транспорту під час карантину

На базі підприємства зі здійснення пасажирських перевезень «Іксора» відбулася робоча зустріч-нарада між керівництвом управління превентивної діяльності обласного главку поліції та директорами фірм-перевізників. Головною метою зустрічі стало дотримання в роботі маршрутного транспорту вимог, пов’язаних із КОВІД-19. Також були розглянуті питання щодо безпеки дорожнього руху.

На зустрічі від поліції Херсонщини був присутнім заступник начальника управління превентивної діяльності Андрій Білоконь. Підполковник поліції звернув увагу присутніх на необхідності дотримання водіями встановлених для пасажирського транспорту на даний час обмежень і нагадав, що кількість людей у громадському транспорті не повинна перевищувати кількість місць для сидіння. Йдеться, зокрема, про регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, в міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному громадському транспорті. Також Андрій Білоконь зазначив, що водії повинні перед виходом на маршрут обов’язково проходити температурний скрінінг, декілька разів впродовж дня проводити дезінфекцію салону, перебувати за кермом увесь час в масці та не дозволяти пасажирам заходити до салону без захисних засобів на обличчі.

На закінчення наради представник поліції наголосив на безумовному дотриманні правил безпеки дорожнього руху під час здійснення перевезень пасажирів, обов’язковому проходженні водіями передрейсового медичного огляду та постійному контролі технічного стану транспортних засобів.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН