Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ексмера Херсона піймали на крадіжці партійної символіки

Колишній мер Херсона Володимир Сальдо знову помічений на крадіжці чужої партійної символіки. Про це повідомляють з Херсона анонімні викривачі «Стоп корупції».

Одіозний політик, який вийшов у другий тур місцевих виборів, розмістив у місті нові агітаційні плакати. На них Володимир Сальдо, який балотувався на посаду міського голови від своєї політичної сили «Блок Володимира Сальда», чомусь тисне руку лідеру «Опозиційного блоку За життя» Юрію Бойку. При чому херсонці підозрюють, що це фотомонтаж, адже лівої руки Бойку на фото не вистачає.

Крім того, плакат містить зображення соняшника-голуба – символу ОПЗЖ, і нібито цитату Юрія Бойка «Херсону потрібен мер-господарник», яка перекликається зі слоганом «Нашого краю» («Сила господарників і професіоналів»).
Раніше «СтопКор» повідомляв про те, що колишній мер Херсона «краде» чужу партійну символіку, таким чином вводить херсонців в оману, створюючи ілюзію, нібито він є представником тієї чи іншої політичної сили. При чому жодна з потужних політичних сил не підтримала скандального політика на виборах-2020.

Другий тур місцевих виборів призначений на 15 листопада 2020 року.

Стопкор

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН