Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканцям Садово, які постраждали в автомобільній аварії, надають необхідну допомогу

Страшна трагедія у Садово сталася вранці! За попередніми даними, у результаті ДТП з маршрутним автобусом загинули дві жінки, більше десяти людей постраждали.  Про це у соцмережах розповів Ігор Колихаєв.

Ігор Колихаєв висловлює співчуття родинам загиблих та постраждалих земляків. Він наголосив на тому, що садівці не залишаться на самоті у важкий час. Представники команди, зокрема Юрій Рожков, вже збирають інформацію щодо потреб постраждалих. Наразі відомо, що серед загиблих – членкиня команди «НАМ ТУТ ЖИТИ». Сиротами залишилися двоє діток.
До Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні доставлені двоє постраждалих дітей віком 14 та 16 років. За словами головної лікарки Інни Холодняк, їм буде надана уся необхідна допомога. Як виявилося, серед постраждалих – три співробітника дитячої лікарні.

Моторошна аварія сталася зранку, коли люди їхали на роботу та навчання. Попередня причина –технічна несправність транспорту. Завдання команди Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» – навести лад у сфері пасажирських перевезень. Маршрутам у віддалені райони, яки стали частиною міста, буде приділена окрема увага.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН