Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

85-річного гінеколога-онколога, який продовжує лікувати, привітали із ювілеєм

Свого колегу із 85-річчям привітав колектив на фейсбук сторінці Херсонського обласного онкологічного диспансеру:

– Колектив КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХЕРСОНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР» ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ щиро вітає Пуляєва Олександра Івановича, Заслуженого лікаря України, кандидата медичних наук, лікаря гінеколога-онколога, з нагоди святкування ювілейної дати – 85-річчя від дня народження!

Трудова діяльність Пуляєва О.І. повністю присвячена служінню людям.

Своїм талантом та відданістю самій гуманній и шляхетній професії, він надихає нове покоління молодих і майбутніх лікарів.

Після закінчення Одеського державного медичного інституту, Пуляєв О.І. пройшов великий шлях від рядового лікаря акушер-гінеколога Новотроїцької районної лікарні до кандидата медичних наук. 49 років Олександр Іванович поєднував практичну діяльність і завідування гінекологічним відділенням Херсонського обласного онкологічного диспансеру. За видатні заслуги в області медицини Указом Президента України в 2006 році Пуляєву О.І. присвоєно Почесне звання «Заслужений лікар України».

Не дивлячись на свій поважний вік, Пуляєв О.І. продовжує працювати на ниві охорони здоров’я жінок на посаді лікаря гінеколога-онколога, поєднуючи в собі талант лікаря, який володіє великим знанням і досвідом, толерантністю та почуттям такту.

Весь колектив бажає Олександру Івановичу міцного здоров’я, успіхів у благородній справі по рятуванню життя і поверненню здоров’я жіночого населення області, щастя і душевного тепла, добра і благополуччя!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН