Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканцям села на Херсонщині орендар земельного паю погрожує розправою

Про це пишуть у соціальних мережах.

Як діяти якщо правда за тим хто гучніше лається та залякує ? Як діяти коли виграє той у кого більше зв’язків ? Як людям терпіти погрози коли навіть поліція бездіє ?

На світлинах зображено земельну ділянку (пай), розташовану в с.Таврійське Голопристанського району Херсонської області, на якій в свій час правління ПраТ ім. Покришева було посаджено сад персику. Строки договору оренди закінчився, відповідно після чого орендар зобов’язаний передати земельну ділянку у стані, ПРИДАТНОМУ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ.

Було також здійснено акт обстеження земельного паю, де результатом огляду було: «…знаходяться багаторічні насадження: переважно засохлі фруктові дерева, порослі акації». Щоправда данний акт обстеження скасовано, через погрози та тиск на посадовців органів місцевого самоврядування директором ПраТ Арутюновим Арменом Саркісовичем (орендатор). Він заявляє, що на цій землі «БУЯЮТЬ» сади та можна збирати урожай.

Власник землі подав позов до суду з вимогою повернути землю в належному стані, суд триває 2 роки, за цей час директор ПраТ всіляко погрожує сім’ї власника землі. Були погрози здоров’ю та майну власника землі та погрози щодо близьких родичів та членів сім’ї. Директор ПраТ (орендар) методом погроз та тиску вимагав відізвати позов до суду, неодноразово викликалась поліція, але безрезультатно. Яке буде рішення суду залишається надіятись тільки на совість судді.

Погрози були застосовані і до мешканців села Таврійське, які в свою чергу зверталися із заявами до Головного відділення поліції про вчинення кримінального правопорушення керівником ПраТ . Але слідчі дії не проводяться, так як вище згаданий вихваляється зв’язками в поліції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН