Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У бездомного Хаті в Запорізькій області з’явилася подружка

У Пологівському районі на Запоріжжі багато хто знає про рудого знедоленого пса, який жив просто неба, обабіч дороги, біля села Ожерельне.

 

Собака більше року не сходив з місця, де його покинули. Він – худий та хворий, здавалося не мав шансів на життя, не мав, але вижив, завдяки небайдужим, які і будку встановили і табличку з закликом «Погодуйте собаку» поставили. Хаті відгодували, підлікували, але, навіть попри масштабний розголос, охочих забрати чотирилапого не знайшлося.

 

Нещодавно пологівці, які проїжджали у тому напрямку написали до редакції – «відтепер у Хатіко з’явилася подружка» та прислали фото чорненької пасії Хаті.

 

За словами пологівців, у другого собаки вже є власне житло і почувається він досить впевнено.

 

– Нова подружка не дозволила нам навіть підійти до узбіччя – гавкала, у той час, як наш старий добрий товариш спокійно спостерігав за тим, що відбувається. Тепер їжі треба брати з собою удвічі більше» – жартує пологівчанка.

 

Як би там не було добре, собакам краще жити біля людей, тим більше, що на порозі зима. Що привело другу тварину жити у полі – невідомо, але, з огляду на ситуацію, тепер житло потрібно одразу двом.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН