Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську в парку на Східному вандали пошкодили три лавочки

В парку на Східному невідомі вандали зламали три лавочки, тим самим нанесли комунальному підприємству «Таврійське ЖЕУ» матеріальних збитків, по самим скромним підрахункам, на 6 тис. грн.

Двірник, яка прибирає парк, говорить, те, що творить тут молодь – суцільний вандалізм. Молоді люди на скутерах «гасають» по тротуарній плитці так, що ніяке покриття не витримає. Таке враження, що вони спеціально так роблять, щоб зруйнувати плитку наввипередки один перед іншим.

А на зауваження ніхто з них і не реагує. «Молода мама з дитиною, сидить, плює насіння. Роблю їй зауваження, а вона: тобі за це зарплату платять,  і взагалі не пішла б…»

Старі люди, проходячи через парк, обурюються, куди дивляться батьки, чому не виховують своїх чад, не навчать, як треба поводитися в громадських місцях, що лузати насіння – це невиховано і некультурно.

Да що там насіння, двірник кожного ранку мішками збирає по парку пляшки з під пива, і це в кращому випадку.

– Бачу, що бьють урну для сміття, – розказує двірник інший випадок. – Підхожу і кажу, що ж ти робиш, навіщо? «А в мене поганий настрій», відповідає.

Під такий – поганий настрій молодики ще б’ють ліхтарі в парку: «а щоб не світили», напевне. А потім їх же «обурені» батьки пишуть у Фейсбуці: «На Східному темно!!»

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН