Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка придбає трибуни для нового футбольного поля

На них виділили 320 тис. грн.

Придбати трибуни для спортивно-футбольного поля «Дніпро» спорткомплексу стадіон «Енергія» вирішили на останній закритій сесії Новокаховської міськради. На ці цілі з місцевого бюджету виділили 320 тис. грн. За словами начальниці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міськради Наталії Таран, усього планується закупити 8 секцій посадочних місць.

— Встановити трибуни нас попросили батьки, які приводять на футбольне поле «Дніпро» на тренування своїх дітей. Також ми маємо доручення президента України Володимира Зеленського, яке повинні виконувати, — пояснив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Футбольне поле «Дніпро» реконструювали в рамках урядової програми «Велике будівництво». Комплекс оновили за 7 місяців. Вартість проєкту склав понад 14 млн грн. На відкриття поля приїжджав президент України Володимир Зеленського, якого здивувало, що там не передбачили встановлення глядацьких трибун.

Раніше міськрада виділила 50 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації на трибуни і 183 тис. грн на охорону поля «Дніпро».

Олег БАТУРІН. Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН