Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рейтинги “Європейської Солідарності” у Херсоні почали зростати

Про це повідомив народний депутат України VIII скликання, очільник регіонального відділу “ЄС” Сергій Хлань.

Останні дані соціологічних опитувань показують, що в цілому по Україні рейтинг президентської партії “Слуга народу” стрімко падає. В той же час, наша партія, “Європейська солідарність” нехай повільно, але впевнено зміцнює свої позиції та нарощує прихильність українців.

Люди прозрівають. Вони розуміють, що епоха бідності лише почалась.
Звісно, ми всі усвідомлюємо, що Херсощина – “особливий” регіон не тільки в кліматичному сенсі, але в плані політичної прихильності. Великий відсоток етнічних росіян серед населення нашої області і занадто консервативний склад мислення людей ніяк не відпускають Херсонщину з ментальних обіймів давно померлого Радянського Союзу. Тому і настрої відносно нашої партії на Херсонщині залишають бажати кращого
Однак, не дивлячись ні на що, наша партійна організація не опускає руки! Неквапливо, поступово, але впевнено ми змінюємо курс країни від совєцького минулого до європейського сьогодення
І як би діюча влада, навмисне чи не усвідомлюючи цього, не намагалася повернути Україну на російські рейки, світогляд українців вже змінився. Назад вороття немає.

Тому ми будемо працювати. Роз’яснювати і доводити – аргументовано та системно. Адже саме Херсонська Європейська Солідарність стоїть на передовій українізації України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН