Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Два вчителя з Херсона увійшли у ТОП-51 національного конкурсу серед вчителів-інноваторів

Про це повідомляє директор  Комп‘ютерної Академії ШАГ Віталій Швець:

Неймовірно гордий з того, що два вчителі з Херсона пройшли відбірковий тур та увійшли у ТОП-51 національного конкурсу серед вчителів-іноваторів “Teacher Innovation Cup“, що проводиться під егідою Комп‘ютерна Академія ШАГ!

Вікторія Володимирівна Концева – вчителька з Херсона, та Віктор Романович Штанько, вчитель з смт Іванівка Херсонської області, розробили кейси, які поважне журі відібрало для проходження наступного кола конкурсу, з понад 1500 учасників.

І вже сам цей факт є перемогою кожного з нас, адже освітній процес – це основа майбутнього наших дітей та наше із вами майбутнє.

Я певен, я абсолютно точно знаю, що Херсонщина багата на талановитих вчителів, що, не зважаючи на відсутність підтримки та стимулу з боку держави, знаходять можливості та шляхи для впровадження нових методик навчання, значно розширюючи світогляд та корисні навички як школярів, так і своїх колег та навіть батьків.

І я дуже хочу, щоб цей конкурс, його мета та прозорість, стали тим самим поштовхом, який був необхідний вчителям, що вагалися та не вірили в свої сили. Ви нам дуже потрібні, саме на вас ми покладаємо величезні надії на актуальні знання наших найдорожчих дітей та їхнє задоволення та захват від учбового процесу!

Крім того, як представник Херсонської філії Комп‘ютерна Академія ШАГ, я можу запевнити, що наша організація завжди сприяла та сприятиме втіленню та розвитку ось таких ініціатив на благо розвитку освітнього процесу, як для дітей, так і для дорослих.

Ну, і, наостанок, хочу сказати, що ініціатива проведення “Teacher Innovation Cup” була настільки вдалою та своєчасно, що отримала широку підтримку серед небайдужих друзів нашої Академії, тож найближчим часом на усіх учасників чекають приємні новини – слідкуйте за оновленнями!

Всім бажаю наснаги та натхнення, і нехай кожна вдала ідея буде втілена в життя!

Детальна інформація конкурсу – за посиланнями:

https://www.facebook.com/…/a.137249674647581/162777585428123

https://teachercup.com.ua/

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН