Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учнівська молодь Херсонщини провела круглий стіл на березі Чорного моря

Комунальним закладом «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради під час роботи обласних літніх профільних шкіл талановитої обдарованої молоді 24 серпня 2020 року з нагоди дня Незалежності України проведено круглий стіл «Становлення та формування громадської думки в незалежній Україні».

В ході заходу учасниками були розглянуті питання:
– як змінилися правові умови для формування й діяльності інститутів громадянського суспільства;
– які інститути громадянського суспільства появилися в Україні протягом останнього десятиліття та яка їх чисельність? Яку частку населення вони охоплюють?
– наскільки ці інститути дієві: чи відомо про них громадянам? чи впливають вони своєю діяльністю на зміни в суспільних відносинах та в суспільній свідомості?
– як взаємодіє держава з інститутами громадянського суспільства: чи створює для них сприятливі правові та інші умови, чи визнає їх автономність, чи реагує на вимоги з їх боку?


Також учасниками заходу було розглянуто проблеми взаємодії інформаційних структур із громадянським суспільством у процесі розбудови правової держави, їх співвідношення з відповідними суспільними запитами, закцентовано увагу на деяких аспектах участі в цьому процесі соціально-комунікативних інститутів.

Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН