Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Літня школа юних науковців Херсонщини стартувала у Скадовську (фото)

Щороку на узбережжі Чорного моря комунальним закладом «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради за сприяння управління освіти і науки обласної державної адміністрації, проводяться обласні літні профільні школи для талановитої та обдарованої учнівської молоді Херсонської області.

І цей рік не виняток! 16 серпня 2020 року в таборі відпочинку «Крилатий» (с. Красне Скадовського району Херсонської області) розпочали свою діяльність VIII Літні профільні школи Малої академії наук. 40 талановитих здобувачів з міст Херсона, Каховки, Бериславського, Високопільського, Скадовського, Каховського районів беруть участь у роботі трьох профільних шкіл за напрямами: філологічний, фізико-технічний, аграрно-біологічний.

У перший день на урочистому відкритті учасники Літних шкіл познайомилися з педагогами заходу та мали змогу обрати відповідний напрям. У філологічній секції готуватимуть до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, застосовуючи мобільний контент. Юні фізики проводитимуть досліди, використовуючи спеціальне обладнання. Дослідженням під мікроскопами флори та фауни Херсонщини займатимуться завзяті біологи. Навчання чергуватиметься з відпочинком на узбережжі Чорного моря.

До участі в Літній школі залучено найкращих педагогів та науковців Херсонщини. Бажаємо всім учасникам творчої наснаги та плідної співпраці!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН